Accu's bij DMJ

Ons accu-assortiment is groot. Voor al uw auto’s, motorfietsen, boten, bedrijfswagens, hoogwerkers, verreikers, heftrucks, etc… hebben wij de juiste batterij!

– VMF
– Varta

– Trojan
– Odyssey

– Optima
– US Battery

Acculaders bij DMJ

U wilt uw accu’s veilig, betrouwbaar en snel laden. Minstens zo belangrijk: u wilt dat uw accu’s lang meegaan en hun capaciteit behouden. Dan heeft DMJ de beste laders van zeer gerenommeerde merken voor u!

– Victron

– Mastervolt

– Schumacher

Accutesters bij DMJ

De BTS-1250 is specifiek ontworpen voor de zware wagenparkmarkt en maakt het mogelijk om de verschillende batterijsystemen en elektrische systemen te testen op zware voertuigen, inclusief vrachtwagens en luxe auto’s. Naast dit type accutester kunt u bij ons terecht voor andere types en nog veel meer apparaten om de conditie van uw accu te testen.

Startboosters bij DMJ

De Jump-N-Carry JNC1224 3400/1700 Peak Amp 12 / 24V Jump Starter is een van de best verkopende jumpstarters van Nederland!

Heeft u een krachtige starthulp met meerdere volt nodig in een draagbare eenheid? Zoek niet verder dan de JNC1224. Met een gemakkelijke omschakeling tussen spanningsinstellingen, pakt het een zware 3400 piekampère aan startvermogen in 12 volt-modus en 1700 piekampère aan startvermogen in 24 volt-modus. Handig omdat hij krachtig is, kan de ingebouwde automatische oplader tot 24 uur / 365 dagen continu opladen om ervoor te zorgen dat hij altijd klaar is om aan uw behoeften te voldoen.

Dit is een van de beste starters voor wagenparkreparaties, booteigenaren en voertuigeigenaren in het hele land. Lees verder om erachter te komen waarom mensen zo enthousiast zijn over deze jumpstarter.

Startkabels bij DMJ

Professionele zware startkabels nodig voor het starten van een auto, vrachtwagen, tractor, kraan, etc? DMJ levert zware startkabels, voorzien van 4 zware  geïsoleerde accuklemmen en een extra geïsoleerde kabelmantel. Het probleem met gewone startkabels is het lage kopergehalte in de kabels. Onze startkabels worden voor u op maat gemaakt en zijn geschikt voor het starten van zware motoren.

Accupoolklemmen bij DMJ

Wij bieden u het assortiment, de service en de technische expertise, van zeer betrouwbare accupoolklemmen van verschillende A-merken. Onze accupoolklemmen zijn van zeer goede kwaliteit en versterkte uitvoering. Tevens zuur- en oxydatiebestendig.

Heb je een

Vraag?

  • Schroom niet, wij staan voor u klaar! Bel ons, stuur ons een e-mail of gebruik het contactformulier en wij reageren binnen 1 werkdag op uw vraag.
ADRES:

Tinstraat 8E,
2984 AN Ridderkerk

KLANTENSERVICE:

Tel.  +31 (0)180 499155

Fax. +31 (0)180 499156

E-MAIL:

info@dmjbv.nl

    Copyright © Overtuigkracht 2020 — All rights reserved.